REGULAMENT STAFF FORUM

În această secțiune veți găsi regulamentul forumului nostru pentru Staff și Membri.
Avatar utilizator
CALYDON
Site Admin
Mesaje: 4
Membru din: Joi Feb 06, 2020 6:22 pm
Localitate: GALAȚI
Contact:

Mesaj necitit

REGULAMENT STAFF FORUM
Art. 1: Toți membrii din Staff Forum Metin2 Calydon: sunt obligați să păstreze ordinea, liniștea și să aplaneze orice fel de conflict.

Art. 2: Toți membrii din Staff Forum Metin2 Calydon: sunt obligați să vorbească corect limba și literatura română.

Art. 3: Toți membrii din Staff Forum Metin2 Calydon: sunt obligați să explice clar și concret orice problemă/întrebare pe care o are orice membru.

Art. 4: Toți membrii din Staff Forum Metin2 Calydon: sunt obligați să răspundă clar, concret și să fie pe subiect pentru orice topic din acest forum.

Art. 5: Toți membrii din Staff Forum Metin2 Calydon: sunt obligați să raporteze eventualele buguri/erori/probleme ce apar la forum.

Art. 6: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are voie să jignească sau să aducă injurii la absolut nici un membru din acest forum.

Art. 7: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon nu are dreptul de a bana (bloca) niciun membru fără o explicație aferentă acestuia.

Art. 8: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are dreptul de a da avertisment niciunui membru fără o explicație aferentă acestuia.

Art. 9: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are dreptul de a discuta/vorbi (bârfa interzisă) despre nici un membru din acest forum.

Art. 10: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are voie să facă nici un fel de reclamă pe acest forum.

Art. 11: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are dreptul să facă off-topic (adică să fie în afara subiectului discutat și să facă comentarii inutile).

Art. 12: Nici un membru din Staff Forum Metin2 Calydon: nu are dreptul de a face excepții între membrii indiferent cine sunt aceștia.


MEMBRII STAFFULUI TREBUIE SĂ FIE UN EXEMPLU
Concluzia este simplă: Trebuie să fim oameni pentru că toți suntem egali.

Regulamentul prezentat mai sus trebuie respectat altfel se pedepsește cu: retragere grad / ban (blocare) / avertisment.
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori