REGULAMENT MEMBRI FORUM

În această secțiune veți găsi regulamentul forumului nostru pentru Staff și Membri.
Avatar utilizator
CALYDON
Site Admin
Mesaje: 4
Membru din: Joi Feb 06, 2020 6:22 pm
Localitate: GALAȚI
Contact:

Mesaj necitit

REGULAMENT MEMBRI FORUM


Art. 1: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați și au datoria în același timp să își păstreze în siguranță datele de autentificare la forum.

Art. 2: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați să scrie cât mai corect limba și literatura română. (asta este recomandarea noastră pentru a evita eventualele neînțelegeri sau descifrări în topicuri/postări)

Art. 3: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați să descriere cât mai concret (cu texte, imagini, dovezi) și corect întrebarea/problema pe care o au pentru ca Stafful și/sau alți membri să poată interveni în timp util.

Art. 4: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați să răspundă (dacă se dorește) cât se poate de util și corect la topicuri/subiecte din forum pentru a evita neînțelegerile.

Art. 5: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați înainte să scrie un subiect, să folosească motorul de Căutare pentru a verifica dacă acel subiect nu mai este scris.

Art. 6: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați să raporteze bugurile/problemele/erorile ce apar/sunt la forum.

Art. 7: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați să raporteze subiectele, postările, mesajele care încaclă regulamentul.

Art. 8: Toți membrii din Forumul Metin2 Calydon: sunt rugați atunci când vor să scrie un subiect nou, titlul subiectului să reflecte cât mai mult tema subiectului.

Art. 9: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul să pretindă că este vreun membru din Staff Server sau Staff Forum.

Art. 10: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul să scrie sau să posteze materiale pornografice.

Art. 11: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul să jignească sau să aducă injurii la absolut nimeni.

Art. 12: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a face spam, off-topic sau să răspundă la subiecte/mesaje/topicuri de dragul de a o face.

Art. 13: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a face reclamă la alte comunități/servere/websiteuri pe forum, prin mesaje private, semnături, avatar, profil, imagini, etc.

Art. 14: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul să facă dublu post sau dublu subiect. Dublu post este permis o dată la 24 de ore.

Art.15: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a folosi nume de utilizator cu tentă jignitoare/obscenă.

Art.16: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a abuza de butonul/comanda "report".

Art.17: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a scrie în locul altei persoane, mai ales dacă persoana respectivă este blocată (banată).

Art.18: Nici un membru din Forumul Metin2 Calydon: nu are dreptul de a folosi în mod abuziv emoticoanele, codbb-urile, flash-urile, etc.
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator