[BETA SERVER] CALYDON II (+ recompensă pentru testeri)

Aici veți descoperi toate noutățile despre serverul nostru.
Avatar utilizator
[A]#Marius
Mesaje: 1
Membru din: Mar Apr 21, 2020 10:37 pm
Localitate: GALAȚI
Contact:

Mesaj necitit

Cu respect,

Echipa CALYDON, vă informează că testarea serverului în perioada beta a început, astfel vă așteptăm în număr cât mai mare pe serverul nostru.

Jucătorii care vor trimite sugestii / propuneri / idei pentru server cât și rapoarte cu bugurile / erorile / problemele întâlnite pe server în perioada de testare, vor fi premiați la deschiderea oficială.


Rapoartele se vor trimite în felul următor:

1. La următorul LINK, unde se va completa la corp mesaj: sugestiile / propunerile / ideile / bugurile / erorile / problemele întâlnite pe server și nume caracter joc împreună cu nume cont joc cu care ați jucat în perioada de testare. * Se va scrie de fiecare dată când se tirmit rapoartele, același nume și aceiași adresă de e-mail.

2. Pe Discord la serverul nostru oficial: CLICK la rubrica corespunzătoare "sugestii-și-propuneri" și/sau "buguri-și-erori", unde se vor preciza informațiile specificate la punctul 1. * Trimiterea rapoartelor se va face de pe un singur cont de Discord.

3. La adresa de e-mail: contact@calydon.net, unde la fel, se vor preciza informațiile de mai sus de la punctul 1. * Trimiterea rapoartelor se va face de pe o singură adresă de e-mail.

4. Printr-un mesaj privat pe pagina noastră oficială de Facebook: CLICK. * Trimiterea rapoartelor se va face de pe același cont de Facebook.


Condiții și regulament pentru a fi premiați la deschiderea oficială:

1. Minimul de ore jucate pe server în perioada de testare este de 24 ore. * Orele se pot acumula chiar dacă v-ați făcut mai multe conturi, tot ce trebuie să faceți este să precizați nume caracter joc și nume cont joc cu care ați jucat în fiecare raport trimis către noi. * Reține că vom verifica adresa IP, MAC și rapoartele trimise pentru toate conturile!

2. Perioada de testare va rămâne valabilă atât timp cât este nevoie pentru a aduce serverul într-o formă cât mai stabilă. * Deschiderea oficială se va anunța înainte cu câteva zile pe paginile oficiale ale noastre, acestea fiind: website, forum, Facebook și Discord.

3. Conturile vor fi resetate de la zero după terminarea perioadei de testare a serverului.

4. Premiile vor consta în monede dragon, acestea fiind folosite ulterior pe Item Shop și/sau Roata Destinului. * Numărul monedelor dragon va fi același pentru fiecare jucător în parte, nu se fac diferențe indiferent câte ore de activitate și/sau câte rapoarte ne sunt trimise. * Numărul monedelor dragon se va comunica înainte de deschiderea oficială pe paginile oficiale ale noastre, acestea fiind: website, forum, Facebook și Discord.

5. Rugăm folosirea unei adrese de e-mail valide la crearea contului pe website și crearea unui nume de caracter diferit față de cel al contului. !!!

6. De fiecare dată când se dorește trimiterea unui nou raport, se trimite la fel, cu nume caracter joc si nume cont joc impreuna cu sugestiile / propunerile / ideile / bugurile / erorile / problemele întâlnite pe server. * Se va tirmite prin aceeasi metodă aleasă de mai sus, de fiecare dată!

7. La încheierea perioadei de testare, jucătorii care ne-au trimis rapoarte, sunt rugați să ne contacteze pentru a ne spune cu ce nume cont și respectiv nume caracter joc, au trimis rapoartele pentru a putea primi premiul. * Contactarea se va face pe joc la unul din admini.

8. Rugăm ca rapoartele să se facă sub forma unui document, de exemplu într-un document text, pe puncte, de exemplu:
Nume cont joc: marian123
Nume caracter joc: alexandru5

Sugestii si propuneri:
- să fie la inceput cal level 30;
- să nu mai pice X armură;
- să fie altfel dropul la X mob;
- etc.

Buguri și erori:
- nu merge să dau click pe X cufăr;
- nu a mers să mă autentific la ora X în data Y;
- piatra metin X nu are drop;
- etc.
Înregistrare: https://www.calydon.net/users/register
Descărcare: https://www.calydon.net/download

Vă mulțumim. Cu stimă, echipa CALYDON.
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator