REGULAMENT STAFF SERVER

În această secțiune veți găsi regulamentul serverului nostru pentru Staff și Jucători.
Avatar utilizator
CALYDON
Site Admin
Mesaje: 4
Membru din: Joi Feb 06, 2020 6:22 pm
Localitate: GALAȚI
Contact:

Mesaj necitit

REGULAMENT STAFF SERVER
Art. 1: Toți membrii din Staff Server Metin2 Calydon: sunt obligați să păstreze ordinea, liniștea și să aplaneze orice fel de conflict.

Art. 2: Toți membrii din Staff Server Metin2 Calydon: sunt obligați să vorbească corect limba și literatura română.

Art. 3: Toți membrii din Staff Server Metin2 Calydon: sunt obligați să explice clar și concret orice problemă/întrebare pe care o are orice jucător.

Art. 4: Toți membrii din Staff Server Metin2 Calydon: sunt obligați să răspundă clar, concret și să fie pe subiect în orice discuție cu jucătorul/jucătorii.

Art. 5: Toți membrii din Staff Server Metin2 Calydon: sunt obligați să raporteze eventualele buguri/erori/probleme ce apar în joc.

Art. 6: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are voie să jignească sau să aducă injurii la absolut nici un jucător de pe server.

Art. 7: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul de a bana (bloca) nici un jucător fără o explicație aferentă acestuia.

Art. 8: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul de a da kick/mute nici unui jucător fără o explicație aferentă acestuia.

Art. 9: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul de a discuta/vorbi (bârfa interzisă) despre nici un jucător din server.

Art. 10: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are voie să facă nici un fel de reclamă pe server, în afară de ceea ce ține de Metin2 Calydon.

Art. 11: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să facă off-topic (adică să fie în afara subiectului discutat și să facă comentarii inutile).

Art. 12: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul de a face excepții între jucători indiferent cine sunt aceștia.

Art. 13: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să dea/trimită iteme, yang, coins, md, etc., nimănui. Nu are voie să dea absolut nimic jucătorilor de pe server.

Art. 14: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să atace/omoare nici un jucător fără acordul acestuia.

Art. 15: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să vândă pe bani reali iteme, yang, conturi, etc., din joc, nici ale lui, nici ale altui jucător..

Art. 16: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să își dea bunuri (iteme, yang, coins, md, etc.) pe alte conturi de ale lui și nici unui alt jucător din joc.

Art. 17: Nici un membru din Staff Server Metin2 Calydon: nu are dreptul să cumpere din magazinele jucătorilor.


MEMBRII STAFFULUI TREBUIE SĂ FIE UN EXEMPLU
Concluzia este simplă: Trebuie să fim oameni pentru că toți suntem egali.

Regulamentul prezentat mai sus trebuie respectat altfel se pedepsește cu: retragere grad / ban (blocare) / avertisment.
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator